Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/dugalakc/public_html/plugins/system/gallerychamp/gallerychamp.php on line 691

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dugalakc/public_html/plugins/system/gallerychamp/gallerychamp.php on line 1408
Dugalak

  Dugalak je privatna kompanija osnovana 1999. Godine u Rusiji, sa 100% inostranim kapitalom i bavi se proizvodnjom nezasicenih poliesterskih smola I zelkouta. Proizvodnja se odvija u dva pogona (u g. Jaroslavlj, Rusija i u pogonima kompanije Axsyntha, Sabac, Srbija). Dugalak je prva inostrana kompanija u Rusiji koja se bavi proizvodnjom navedenih materijala a takodje i jedini proizvodjac poliesterskih smola u Srbiji.

  Proizvodni proces i razvoj novih proizvoda je pod kontrolom inostranih inzenjera i konsultanata. Ukupno je u kompaniji zaposleno vise od 20 inzenjera – tehnologa.

  Firma je vise od 5 godina lider po realizaciji nezasicenih poliesterskih smola I gelcouta u zemljama bivseg SSSR sa godisnjom proizvodnjom preko 10.000 tona. Proizvodnja u Srbiji samo je jos jedan korak u priblizavanju nasih proizvoda potrosacima u centralnoj i jugoistocnoi Evropi.

  O kompaniji

  certifikati

  • International quality standart